Dinamo a câştigat, scor 1-0, cu FC Botoşani în play-out-ul Ligii 1 Betano

Dinamo a câştigat la limită în etapa a şasea din play-out-ul Ligii 1 Betano, scor 1-0, în faţa celor de la FC Botoşani. Pe stadionul din Ştefan cel Mare echipa pregătită de Rednic a înscris în minutul 88, după ce Mamoutou Ndiaye a lovit cu capul cornerul bătut de Dan Nistor.

125 afișări
Imaginea articolului Dinamo a câştigat, scor 1-0, cu FC Botoşani în play-out-ul Ligii 1 Betano

Dinamo a câştigat, scor 1-0, cu FC Botoşani în play-out-ul Ligii 1 Betano

Dinamo a căutat revanşa pe teren propriu cu FC Botoşani, la două luni după ce moldovenii i-au lăsat pe elevii lui Mircea Rednic în play-out pentru al doilea sezon consecutiv. Formaţia lui Liviu Ciobotariu s-a impus cu 2-1, după ce ”câinii” au condus cu 1-0, şi au ”spulberat” şansele matematice ale acestora. Dacă ar fi câştigat toate cele cinci partide din 2019, dinamoviştii s-ar fi aflat în play-off şi ar fi depăşit-o pe Sepsi datorită avantajului meciurilor directe (0-0 pe teren propriu şi 1-0 în deplasare).

Ce şi-a propus a obţinut, Dinamo a câştigat cu 1-0, iar moldovenii lui Ciobotariu rămân cu o singură victorie în cele şase etape din play-out.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici