Dinamo a eliminat FCSB din Cupa României

Dinamo Bucureşti a răzbunat, miercuri seara, înfrângerea din campionat în faţa celor de la FCSB, eliminând eterna rivală din Cupa României, în faza optimilor de finală, cu scorul de 1-0.

944 afișări
Imaginea articolului Dinamo a eliminat FCSB din Cupa României

Un nou episod al eternului derby de România s-a derulat miercuri seara, de data aceasta în Cupa României. Cu doar o săptămână în urmă, Dinamo pierdea la limită, pe teren propriu meciul din campionat, în compania lui FCSB.

De data aceasta, Dinamo s-a răzbunat, eliminând pe FCSB din Cupa României, tot în „groapă”, cu golul marcat de Nemec, în minutul 55, cu o lovitură de cap imparabilă.

FCSB a avut mai multe ocazii de a egala, însă fie s-a opus foarte bine Eşanu, fie fotbaliştii au trimis imprecis spre poartă.

„Cânii roşii” nu mai învinseseră pe FCSB din 16 martie anul trecut, când au câştigat cu 2-1, în etapa a 25-a a Ligii 1, reuşind de data aceasta să elimine chiar deţinătoarea trofeului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici