Dinamo a învins CSM Poli Iaşi, scor 2-1, şi s-a apropiat la un punct de zona play-off-ului

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSM Poli Iaşi, în etapa a 19-a a Ligii 1.

838 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins CSM Poli Iaşi, scor 2-1, şi s-a apropiat la un punct de zona play-off-ului

Dinamo a învins CSM Poli Iaşi, scor 2-1, şi s-a apropiat la un punct de zona play-off-ului

Au marcat: Steliano Filip 8', Paul Anton 53'-penalty/Platini 41'.

1-0: Steliano Filip deschide scorul cu un şut pe jos, de la aproximativ şapte metri.

1-1: Jo Santos centrează din dreapta, iar Platini înscrie cu o lovitură de cap. Gazdele au solicitat ofsaid, dar reluările au arătat că mijlocaşul din Insulele Capului Verde a plecat din poziţie regulamentară.

2-1: Colţescu acordă penalty pentru Dinamo, în urma unui duel între Mendes şi Salomao. Paul Anton transformă lovitura de la 11 metri cu un şut trimis în stânga lui Koselev.

Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 51, după eliminarea lui Ionuţ Cioinac, pentru două cartonaşe galbene. Cioinac a văzut ambele cartonaşe pentru proteste, în urma penalty-ului acordat gazdelor. În prelungirile întâlnirii, a fost eliminat şi Cosmin Frăsinescu, tot pentru cumul de cartonaşe galbene. De asemenea, antrenorul secund al ieşenilor, Eugen Trică, a fost trimis în tribune.

În clasament, Dinamo se află în continuare pe locul 7, cu 27 de puncte, dar se apropie la doar un punct de Astra, echipă aflată pe ultimul loc de play-off. CSM Poli Iaşi rămâne cu 24 de puncte, pe locul 8.

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva (Nica 61') - Anton, Filip - Hanca (Corbu 88'), Rivaldinho (I. Şerban 73'), Salomao - Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă.

CSM Poli Iaşi: Koselev - Almeida (Ştefănescu 57'), Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac - Jo Santos, Platini (Danale 80'), Panţîru - A. Cristea (S. Cisse 64'). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Filip 6'/Jo Santos 30', Frăsinescu 45', 90+2', Mihalache 50', Cioinac 51', 51', Qaka 58', A. Cristea 60'.

Cartonaşe roşii: Cioinac 51', Frăsinescu 90+2'.

Arbitri: Sebastian Colţescu (centru); Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu (asistenţi); Adrian Cojocaru (rezervă).

Observatori: Nicolae Marodin (CCA, Bucureşti), Paul Mincu (LPF, Bucureşti).

Stadion: "Dinamo", Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici