Dinamo a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în play-out-ul Ligii I

Echipa de fotbal Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I.

55 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în play-out-ul Ligii I

Dinamo a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în play-out-ul Ligii I

Mattia Montini a marcat de două ori, în minutele 56 şi 80, şi a asigurat victoria echipei lui Mircea Rednic. "Câinii" îşi iau astfel revanşa pentru înfrângerea din tur, când ardelenii i-au învins cu 2-1, la Mediaş.

Dinamo a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 86 după ce fundaşul Damien Dussaut a luat două cartonaşe galbene în mai puţin de trei minute.

Succesul obţinut o apropie pe Dinamo la un punct de Gaz Metan Mediaş, trupa lui Edi Iordănescu, care conduce clasamentul din play-out, cu 38 de puncte.

Pentru Dinamo urmează o partidă cu Hermannstadt, în deplasare, pe 15 mai, în timp ce Gaz Metan Mediaş va juca împotriva celor de la Poli Iaşi, pe teren propriu, pe 14 mai.

Echipe de start:

Dinamo: Mandanda - Dussaut, Klimavicius, D. Ciobotariu, Aliji - I. Filip, N'Diaye - Montini, R. Jaadi, Sorescu - Cristovao
Rezerve: Muţiu - Kabashi, N. Jaadi, I. Şerban, D. Popa, Măgureanu, F. Mallo

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, M. Constantin, I. Larie, Buşu - Fofana, Aurelio - D. Olaru, Caiado, Ivanov - Rondon
Rezerve: Batista - M. Pleaşcă, Cikarski, Pereira, Ely Fernandes, Mailat, Yazalde

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici