Dinamo a învins Rapid, scor 2-0, în Liga I

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Rapid, în derbiul etapei a XXVI-a a Ligii I.

152 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins Rapid, scor 2-0, în Liga I

Dinamo a învins Rapid, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Dragoş Savu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Cmovs '2 (autogol) şi Gavrilă '61.

1-0: Marius Niculae a centrat de pe stânga, iar Cmovs a trimis în propria poartă din patru metri

2-0: Gavrilă de profitat de o greşeală a lui Bornescu şi a marcat din patru metri printre picioarele portarului rapidist

FC Dinamo Bucureşti: T. Marc - Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip - M. Cristescu, N. Grigore - C. Matei (Gavrilă '9), M. Niculae (Rotariu '83), Grozav (Alexe '60) - Bilinski. Antrenor: Flavius Stoican.

FC Rapid Bucureşti: Bornescu - Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol - Garai, Gecov - Coimbra (E. Oriol '52), D. Niculae, Ricardo Alves (Cerlincă '64) - Benson (Meulens '54). Antrenor: Cristian Pustai

Cartonaşe galbene: Gavrilă '67, Cristescu '71, Filip '83, Bunoza '90+5 / Sapina '38, Săpunaru '90+5

Meciul a fost arbitrat de Iulian Dima, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Dragoş Iliescu, în timp ce Cătălin Popa şi Sorin Antonie au fost asistenţi suplimentari.

Ionuţ Bobe a fost rezervă, în timp ce observatori au fost Ionel Popa şi Marcel Vasile.

La meci au asistat 9.382 de spectatori, dintre care 2709 de fani rapidişti.

Galeria dinamovistă a afişat un banner adresat jucătorilor de la Dinamo: "Când eraţi mici şi fotbal pe maidan jucaţi, o făceaţi din pasiune sau tot la bani visaţi?" Fanii dinamovişti au scandat Demisia în mai multe rânduri şi "Dinamo suntem noi".

Fanii rapidişti au afişat un banner pe care scria: "Indiferent de greutate, nu dăm un pas în spate, steagul sus pe baricade....până în pânzele albe".

În minutul 75, o parte a galeriei rapidiste a avut o altercaţie cu fanii de la Peluza Sud, aflaţi la Tribuna a II-a. Un suporter dinamovist a ajuns pe margine a gazonului, dar a fost reţinut de către stewarzi, iar ulterior Jandarmeria a intervenit în forţă în galeria rapidistă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici