Dinamo a învins Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0, şi s-a apropiat la un punct de zona play-off-ului

Dinamo Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a 20-a din Liga 1, şi s-a apropiat la un punct de zona play-off-ului.

186 afișări
Imaginea articolului Dinamo a învins Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0, şi s-a apropiat la un punct de zona play-off-ului

Dinamo a învins Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-0, şi s-a apropiat la un punct de zona play-off-ului

Au marcat: Adam Nemec 9', Ionuţ Nedelcearu 31', Diogo Salomao 79'.

În clasament, Dinamo acumulează 30 de puncte şi se menţine pe locul 7, la un punct în spatele echipelor FC Viitorul şi Astra, următoarele două clasate. Sepsi ocupă penultimul loc, cu 12 puncte.

0-1: Adam Nemec a deschis scorul pentru echipa lui Vasile Miriuţă după o pasă a lui Hanca. Faza de contraatac a oaspeţilor a fost pornită de o intercepţie în propriul careu de 16 metri. Este al treilea gol al lui Nemec în actualul campionat, primul din septembrie până în prezent.

0-2: Ionuţ Nedelcearu a majorat avantajul lui Dinamo după ce a marcat din careul mic, la colţul lung. Fundaşul oaspeţilor a afişat după gol un tricou cu poza lui Avram Iancu.

0-3: Diogo Salomao a dus scorul la 3-0 cu un şut din interiorul careului, la colţul lung, după centrarea foarte bună a lui Sergiu Hanca.

Sepsi: Fejer – M. Burlacu, Ursu, C. Dima, Dumbravă – Petrovikj, Thiaw – Huiban (Astafei 57'), Cl. Herea (Nikolic 43'), P. Petre (Grecu 67') – Hadnagy (cpt). Antrenor: Eugen Neagoe.

Dinamo: Penedo – Romera (Corbu 82'), Nedelcearu, Katsikas, M. Oliva (Dudea 46') – P. Anton (cpt), St. Filip – Hanca, Rivaldinho (Bokila 74'), Salomao – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: C. Herea 15', Dumbravă 56'/Katsikas 23', Dudea 71'.

Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti) - centru, Sebastian Stoianov (Constanţa), Andrei Constantinescu (Bucureşti) - asistenţi, Marian Barbu (Făgăraş) - rezervă.

Observatori: Laszlo Sajtos (CCA, Sibiu), Ioan Mironaş (LPF, Piatra Neamţ).

Stadion: "Tineretului", Braşov.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici