Dinamo a rămas pe ultimul loc din Liga 1, după 0-1 cu FC Voluntari

  • Dinamo a pierdut şi meciul cu FC Voluntari, scor 0-1
  • Echipa lui Adrian Mihalcea ocupă ultimul loc în playout-ul Ligii 1
  • Adrian Mihalcea: "E o situaţie grea, dar nu dezastruoasă"
374 afișări
Imaginea articolului Dinamo a rămas pe ultimul loc din Liga 1, după 0-1 cu FC Voluntari

Sursa: George Filip / Mediafax FOTO

Dinamo a rămas pe ultimul loc din Liga 1, după ce a pierdut şi meciul cu FC Voluntari, scor 0-1. Ion Gheorghe a dat unicul gol al partidei, în minutul 75. Dinamo a evoluat în 10 oameni din minutul 50, după ce Ioan Filip a luat două galbene. Pentru echipa din Ştefan cel Mare a fost a treia înfrângere în tot atâtea meciuri jucate după reluarea sezonului. Pe dinamovişti îi aşteaptă joi un meci în deplasare, împotriva liderului din playout, Viitorul. 

 
"Am văzut o schimbare în bine faţă de ultimul meci, dar acea eliminare ne-a obligat să facem pasul înapoi. Azi, mi-am felicitat jucătorii. Au avut câteva ocazii bune, s-au luptat, chiar n-am avut ce să le reproşez. 
 
Este o situaţie grea, dar nu este dezastruasă. Este un an greu pentru Dinamo, ştiam de acest lucru. Mergem în etapa viitoare la Constanţa şi vom face ce putem ca să câştigăm", a declarat antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, după eşecul cu FC Voluntari. 
 

CLASAMENT PLAYOUT LIGA 1

 
7. Viitorul  - 31 puncte
8. FC Voluntari - 24 puncte
9. Sepsi - 24 puncte
10. Academica Clinceni - 23 puncte
11. Poli Iaşi - 18 puncte
12. Hermannstadt - 18 puncte
13. Chindia Târgovişte - 18 puncte
14. Dinamo - 17 puncte
 
(locurile 13 şi 14 retrogradează, în timp ce echipa de pe locul 12 va juca un baraj de menţinere în Liga 1)
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici