Dinamo aduce întăriri din Spania. Pe listă se află şi un fost jucător de la Real Madrid, Valencia sau Tottenham

  • Dinamo a fost cumpărată de un grup de investitori spanioli care plănuiesc să facă transferuri importante
  • Pe listă se află şi fostul atacant de la Real Madrid, Valencia şi Tottenham, Roberto Soldado
  • Dinamo poate să aducă 4 jucători de la Girona, echipa deţinută de patronii lui Manchester City
675 afișări
Imaginea articolului Dinamo aduce întăriri din Spania. Pe listă se află şi un fost jucător de la Real Madrid, Valencia sau Tottenham
Dinamo se pregăteşte de noul sezon cu o noua conducere. Pablo Cortacero a preluat clubul şi a mers în Spania să aducă jucători. 4 tineri de la Girona sunt pe lista noului şef. Girona este una dintre echipele deţinute de şeicii care investesc sume uriaşe la Manchester City.
 
JUCĂTORII DORIŢI DE DINAMO
  • CARLOS MARTINEZ RUIZ - 23 DE ANI, ATACANT
  • PAU VICTOR - 18 ANI, FUNDAŞ CENTRAL
  • PAU RESTA - 19 ANI, FUNDAŞ STÂNGA
  • SANTIAGO BUENO - 21 ANI, FUNDAŞ CENTRAL
Cel mai important nume de pe lista lui Dinamo este Roberto Soldado. Atacantul crescut de Real Madrid a ajuns la 35 de ani şi în sezonul trecut a evoluat la Granada. Cea mai mare decepţie a carierei a suferit-o însă la Tottenham. A fost adus ca i mare vedetă însă a rezistat doar 2 ani.
 
”Mereu simţeam că urmează să arăt ce pot. Dar, din păcate, nu s-a întâmplat. Am avut multe oportunităţi şi adevărul este că mi-ar plăcea şi mie să ştiu motivele pentru care nu am putut să am prestaţii bune. Sunt moment în care norocul nu e de partea ta. Am dat tot ce aveam, dar uneori nu iese şi începi să-ţi pierzi încrederea. Şi când începi să simţi asta ştii că trebuie să faci o schimbare”, a declarat Roberto Soldado.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici