Dinamo anunţă un nou transfer: Vlad Olteanu (FC Braşov) vine în Ştefan cel Mare

FC Dinamo Bucureşti şi FC Braşov au ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului Vlad Olteanu (19 ani) la clubul din Ştefan cel Mare, a anunţat gruparea dinamovistă pe site-ul oficial.

723 afișări
Imaginea articolului Dinamo anunţă un nou transfer: Vlad Olteanu (FC Braşov) vine în Ştefan cel Mare

Dinamo anunţă un nou transfer: Vlad Olteanu (FC Braşov) vine în Ştefan cel Mare (Imagine: fcdinamo.ro)

Internaţional de juniori, noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a fost remarcat de antrenorul Mircea Rednic în prima parte a acestui campionat în Liga a II-a.

Născut la Braşov şi format la Centrul de Copii şi Juniori al clubului de la poalele Tâmpei, Vlad Olteanu a adunat 12 partide şi a marcat două goluri pentru FC Braşov în acest sezon competiţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici