Dinamo are nevoie de bani. Florin Prunea: "E greu să mai opreşti bulgărele după ce pleacă la vale"

  • Florin Prunea, preşedintele clubului Dinamo, a mărturisit că patronul Ionuş Negoiţă caută surse de finanţare
  • Oficialul din Ştefan cel Mare a spus că echipele din România au fost "salvate" de epidemia de coronavirus
  • Dinamo se află pe locul patru în play-out, la trei puncte de primul loc retrogradabil
123 afișări
Imaginea articolului Dinamo are nevoie de bani. Florin Prunea: "E greu să mai opreşti bulgărele după ce pleacă la vale"

Dinamo are nevoie de bani. Florin Prunea: "E greu să mai opreşti bulgărele după ce pleacă la vale"

Florin Prunea, preşedintele echipei Dinamo, a dezvăluit că situaţia clubului este una critică. Oficialul din Ştefan cel Mare a precizat că patronul Ionuţ Negoiţă i-ar fi spus că are nevoie de bani.

În plus, Prunea a spus dacă nu exista epidemia de coronavirus unele cluburi din România nu ar mai fi făcut faţă plăţilor salariilor.

"Ultima dată am vorbit cu dânsul acum două săptămâni. Mi-a spus că trebuie găsite surse de finanţare, pentru că e greu să mai opreşti acest bulgăre după ce pleacă la vale. Eu mai vorbesc şi cu ceilalţi conducători. Dacă nu venea această criză, multe cluburi oricum intrau în incapacitate de plată. Acum sunt blocaţi şi nişte bani din drepturile TV. Mie mi se pare că anumite cluburi abia aşteptau să se întâmple ceva, ca să poată umbla la contractele jucătorilor", a declarat Florin Prunea la DigiSport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici