Dinamo are un nou antrenor. Conducerea "câinilor" a renunţat la varianta Gigi Mulţescu

Gigi Mulţescu (66 de ani) a fost favorit să preia postul lui Vasile Miriuţă pe banca lui Dinamo. Tehnicianul a discutat cu şefii "câinilor" şi i s-a promis că luni va fi chemat la runda decisivă de negocieri, dar planurile şefilor din Ştefan cel Mare s-au schimbat şi Florin Bratu (36 de ani) a bătut palma cu oamenii lui Negoiţă în cursul serii de duminică. "Bratone" va fi prezentat oficial luni!

1859 afișări
Imaginea articolului Dinamo are un nou antrenor. Conducerea "câinilor" a renunţat la varianta Gigi Mulţescu

Dinamo are un nou antrenor. Conducerea "câinilor" a renunţat la varianta Gigi Mulţescu

Florin Bratu este noul antrenor al lui Dinamo! Informaţia a fost dezvăluită de Narcis Răducan, aflat în studioul Digi Sport în momentul în care "Bratone" negocia cu Alexandru David, preşedintele din Ştefan cel Mare.

Din informaţiile ProSport, s-a luat în calcul şi varianta Dan Alexa, dar aceasta a căzut din cauza relaţiei bune pe care "Chirurgul" o are cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf, personaj neareat în Ştefan cel Mare, după ce agentul de jucători a încercat să-l transfere pe Dorin Rotariu la FCSB.

Citiţi toate detaliile despre acest subiect pe prosport.ro

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici