Dinamo Bucureşti a învins FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1

Dinamo Bucureşti a câştigat, luni, meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1, la debutul lui Cosmin Contra pe banca tehnică a grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

595 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a învins FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1

Dinamo Bucureşti a învins FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1 (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

A marcat: Sergiu Hanca 70'. În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul şase, cu 35 de puncte, la egalitate cu Astra Giurgiu, care are un meci mai puţin disputat. FC Botoşani ocupă poziţia a opta, cu 29 de puncte.

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Busuladzic, Nistor – Hanca (Bawab 89'), Palic, Bumba (Mahlangu 55') – Nemec (Popa 84'). Antrenor: Cosmin Contra.

Botoşani: Albuţ – Unguruşan, Tincu, Burcă (Miron 9'), Muşat – Vaşvari, Cucu – Roman (Hergheligiu 63'), Moruţan (Endrick 75'), L. Buş, Kuku. Antrenor: Leo Grozavu.

1-0: Busuladzic îl găseşte foarte bine la marginea careului pe Hanca, care reuşeşte să-l învingă pe Albuţ cu un şut din interiorul careului de 16 metri.

Cartonaşe galbene: Busuladzic 40', Nemec 52', Hanca 79' / Vaşvari 11', Tincu 45+1', Albuţ 47'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Bogdan Velicu (Bucureşti); rezervă: Andrei Antonie (Bucureşti).

Observatori: Adrian Vidan (Bucureşti), Eduard Alexandru (Ploieşti).

Stadion: "Arena Naţională", Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici