Dinamo Bucureşti a pierdut primele puncte din sezon în Liga Zimbrilor, la handbal masculin

  • Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a remizat marţi în turneul de la Baia Mare, scor 27-27, cu Potaissa Turda, într-un meci pentru etapa a 19-a a Ligii Zimbrilor.
  • Turdenii au întrerupt, astfel, şirul de 17 victorii consecutive obţinute în acest sezon de campioana la zi a României.
219 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti a pierdut primele puncte din sezon în Liga Zimbrilor, la handbal masculin

CS Dinamo Bucureşti – AHC Potaissa Turda a fost capul de afiş al etapei cu numărul 19 din Liga Zimbrilor, la handbal masculin. Cele două echipe au remizat marţi, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, după un meci dominat de campionii en titre în prima repriză, când au avut avantaj chiar şi de 5 goluri pe tabela de marcaj (14-9, min. 23).

Ardelenii au recuperat puţin din handicap până la pauză, ca mai apoi, în repriza secundă, să egaleze în minutul 49 (22-22) şi să se menţină aproape de dinamovişti până la 25-25. Cu fix 5 minute înainte de final, Dinamo avea avantaj 27-25. Turda a egalat, 27-27, ca mai apoi, în ultimele 2 minute de joc niciuna din cele două echipe să nu reuşească golul victoriei.

Dinamo a pierdut, astfel, primele puncte din acest sezon şi a întrerup şirul de 17 victorii consecutive, la care se adaugă alte 7 victorii anterioare din sezonul trecut şi din Cupa României, care duc totalul de meciuri consecutive câştigate la 24.

Dinamo îşi păstrează locul de lider în clasament, cu 52 de puncte, urmată de Dobrogea Sud, cu 45, şi Potaissa Turda, cu 44.

În a doua zi a turneului de la Baia Mare, în etapa a 19-a, s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

  • CS Minaur Baia Mare – CS Magnum Botoşani 25-23 (11-19)

 

  • CSU din Suceava – CSM Focşani 2007 27-28 (15-15)

 

  • AHC Dobrogea Sud – CSM Bucureşti 24-19 (13-8)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici