Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1, în etapa a 9-a a Ligii 1

Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani au remizat, 1-1, în etapa cu numărul 9 din Liga 1. Partida a avut loc pe Arena Naţională.

104 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1, în etapa a 9-a a Ligii 1

Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-1, în etapa a 9-a a Ligii 1

Ambele goluri au venit în partea secundă. Gazdele au fost cele care au deschis scorul, în minutul 58, prin Sorescu. Neicuţescu a centrat din partea stângă, iar mijlocaşul a finalizat cu capul, după un duel aerian cu Chindriş. Egalitatea a fost restabilită în minutul 66, după reuşita lui Moussa. Ongenda a şutat de la marginea careului, portarul Pisticelli a respins greşit, iar atacantul lui FC Botoşani, pe fază, a făcut 1-1. Meciul s-a încins ulterior, dar nu s-a mai marcat. Moldovenii puteau să primească două lovituri de pedeapsă, după două faulturi în careu ale fundaşilor lui Dinamo, dar arbitrul nu le-a acordat. Scor final 1-1, iar distanţa dintre cele două rămâne aceeaşi, două puncte.

Dinamo staţionează pe poziţia a 9-a, 10 puncte, în timp ce FC Botoşani urcă momentan pe locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off, cu 12 puncte.

Echipele de start:
Dinamo: Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Corbu - I. Filip - Sorescu, Nistor, Fabbrini, Neicuţescu - Montini
Botoşani: Pap - Haruţ, A. Miron, Chindriş, A. Ţigănaşu - Rodriguez, E. Papa - Ashkovski, Ongenda, Ofosu - Diakite

Taguri:
dinamo,
botoşani,
liga 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici