Dinamo Bucureşti l-a transferat pe fotbalistul croat Luka Maric

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, luni, pe site-ul oficial, faptul că l-a transferat pe fotbalistul croat Luka Maric, din postura de jucător liber de contract.

670 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti l-a transferat pe fotbalistul croat Luka Maric

Dinamo Bucureşti l-a transferat pe fotbalistul croat Luka Maric

Fundaş central, Luka Maric (29 de ani) şi-a început cariera în Croaţia la NK Rovinj (2006-2009) şi a mai evoluat pentru cluburile NK Pomorac (2009-2011), NK Istra (2011-2012), HNK Rijeka (2012-2014), WKS Zawisza Bydgoszcz (2014-2015) şi Persepolis FC (2015-2016).

Cu HNK Rijeka, Luka Maric a câştigat Cupa Croaţiei în 2014 şi a adunat nouă meciuri în Europa League. Maric are o cotă de piaţă estimată la 700.000 de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.

Dinamo are în prezent doar trei fundaşi centrali, Miha Mevjla, Ionuţ Nedelcearu şi Mihai Popescu. Un alt fundaş central, Andrei Marc, a fost transferat la Sanliurfaspor, echipă din liga a doua din Turcia, iar Dinamo a primit 200.000 de euro.

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă şi se va alătura lotului pregătit de antrenorul Ioan Andone în cantonamentul de la Săftica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici