Dinamo Bucureşti, prima victorie după 13 meciuri. A învins cu 2-0 pe FC Voluntari

  • Dinamo Bucureşti a învins joi seara pe FC Voluntari, cu scorul de 2-0.
  • Dinamo a urcat pe locul 14, acumulând 18 puncte.
115 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti, prima victorie după 13 meciuri. A învins cu 2-0 pe FC Voluntari

Dinamo Bucureşti, prima victorie după 13 meciuri. A învins cu 2-0 cu FC Voluntari

Dinamo Bucureşti a învins joi seara pe FC Voluntari, cu scorul de 2-0 (0-0), în cea de a 4-a etapă a play-out-ului Ligii 1. Echipa din Ştefan cel Mare a trecut de pe loc de retrogradare pe loc de baraj pentru menţinerea în Liga 1.

Dinamo avea 13 meciuri fără victorie, ultimul succes datând din 31 ianuarie. Golurile din partida cu Voluntari au fost marcate în ultimul sfert de oră, de Bejan (min. 74) şi Nemec (min. 86).

„Sunt fericit pentru jucători. Au trecut trei luni de la ultima victorie şi nu ştiu dacă am mai întâlnit vreo asemenea situaţie în întreaga mea cariera. Le-am spus jucătorilor să aibă răbdare astăzi, pentru că Voluntari se apără bine,” a declarat antrenorul Duşan Uhrin jr. după meci.

Dinamo urcă pe locul 14, acumulând 18 puncte, şi iese din zona retrogradării directe, având 2 puncte peste Hermannstadt şi 4 peste Poli Iaşi.

FC Voluntari, cu 23 de puncte, este pe locul 12, dar este la un singur punct distanţă de un loc ce duce la baraj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici