Dinamo Bucureşti s-a salvat de la retrogradare după a 5-a victorie consecutivă în Liga 1

Dinamo Bucureşti a învins duminică după-amiază pe FC Argeş, în deplasare, scor 1-2, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1. Dinamo şi-a asigurat menţinerea pe prima scenă şi chiar s-a apropiat de zona barajului pentru Conference League.

514 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti s-a salvat de la retrogradare după a 5-a victorie consecutivă în Liga 1

Dinamo Bucureşti s-a salvat de la retrogradare după a 5-a victorie consecutivă în Liga 1


Cei care au deschis scorul au fost „câinii roşii”, prin Andreas Mihaiu, din pasa lui Sorescu (0-1, min. 12). Argeşenii au egalat după pauză, Mediop marcând în minutul 59, cu un şut din întoarcere, pe jos, dinafara careului.

Golul victoriei dinamoviste a venit din gheata lui Sorescu, în minutul 82, nu înainte ca Filip, Nemec şi Puljic să se întreacă în ratări.

Înaintea ultimei etape, Dinamo e pe locul 10, la 3 puncte FC Voluntari, care ocupă primul loc ce duce la baraj. În cazul unei posibile egalităţi de puncte la finalul sezonului, Dinamo are avantajul rezultatelor directe, ceea ce înseamnă că s-a salvat de la retrogradare. Mai mult, dinamoviştii au şanse la un loc de baraj pentru Conference League, dacă UTA şi FC Argeş nu fac mai mult de un punct în ultima etapă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici