Dinamo - Craiova: 2 - 2 / Vasile Miriuţă: Este un rezultat echitabil

Vasile Miriuţă s-a declarat încrezător la finalul meciului cu Craiova, 2-2 în Ştefan cel Mare. Antrenorul lui Dinamo spune că rezultatul este unul echitabil, a dat asigurări că dinamoviştii vor fi în play-off la finalul sezonului regulat şi a vorbit despre când îi va putea folosi pe Torje şi Palic.

386 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Craiova: 2 - 2 / Vasile Miriuţă: Este un rezultat echitabil

Dinamo - Craiova: 2 - 2 / Vasile Miriuţă: Este un rezultat echitabil

Gustavo a deschis scorul, din penalty, Bărbuţ a marcat şi el pentru Craiova, în timp ce Nemec şi Popa au punctat pentru Dinamo. Miriuţă susţine că Dinamo a dominat-o pe Craiova, dă asigurări că echipa va fi în play-off, şi oferă detalii despre starea în care se află Gabi Torje şi Palic. Miriuţă a vorbit şi despre prestaţia lui Hanca, cel care a fost fluierat de suporteri în momentul schimbării.

"Multă patimă, multă suferinţă. Un meci foarte bun, un rezultat echitabil. Puteau să închidă şi ei jocul la 2-1, puteam şi noi, cu puţină şansă, să câştigăm. Am făcut şi greşeli, dar şi lucruri bune. Ne-am fi dorit să câştigăm. Am dominat Craiova, n-au ieşit din jumătatea lor 25-30 de minute.

M-a surprins pentru că Sergiu s-a străduit. A avut o zi mai ştearsă, dar trebuie ajutat. Moldoveanu, Popa, bravo lor, au intrat foarte bine, au făcut faza la golul doi.

Trebuie să câştigăm meciul de la Chiajna. Avem un meci greu, pe sintetic, e vital să câştigăm şi să fim în play-off. Vom vedea acum, mâine avem antrenament, îl vom evalua şi pe el, şi pe Gabi. Îi vom avea pentru play-off, nu pentru play-out. Mai sunt trei jocuri, suntem la egalitate cu Viitorul, se va juca până în ultima etapă", a spus Vasile Miriuţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici