Dinamo este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României. Jerry Gane: ”Ne dorim foarte mult acest trofeu”

  • Dinamo s-a calificat ăn sferturile de finală ale Cupei României.
  • Dinamo a învins echipa de Liga a II-a Dunărea Călăraşi cu scorul de 3-1.
163 afișări
Imaginea articolului Dinamo este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României. Jerry Gane: ”Ne dorim foarte mult acest trofeu”

Dinamo este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României

Ultimul sfert de finală al Cupei României s-a jucat joi seara între divizionara secundă Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti. Echipa din Capitală s-a impus cu scorul de 3-1, calificându-se în semifinale, unde mai sunt prezente Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu.

Paul Anton a reuşit o dublă pentru Dinamo în prima repriză, în minutele 32 şi 44, cu două reuşite de excepţie, un şut de la 30 de metri şi o reluare din voleu, cu pământul. Toate acestea după un început de partidă intens, în care ambele echipe s-au întrecut în ratări. Eroul primelor 10 minute fiind portarul dinamovist Eşanu.

După pauză, Dinamo a majorat scorul la 3-0, prin Bejan, care a fost pe fază la o minge respinsă în faţă de portarul advers.

Dunărea Călăraşi a marcat golul de onoare în minutul 67, prin Fotescu, care a executat o lovitură liberă ce a păcălit pe toată lumea, inclusiv pe Eşanu.

Dinamo a dominat şi finalul meciului, Gueye nereuşind să înscrie din poziţie unu la unu.

Cupa este un obiectiv al nostru, suntem în semifinale şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu. Va fi o dublă manşă, astfel că şansele sunt mai mari în această fază,” a spus antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane.

 Programul competiţiei pentru restul sezonului: 

  • 13-15 aprilie: Semifinalele Cupei României, meciurile tur;
  • 11-13 mai: Semifinalele Cupei României, meciurile retur;
  • 22 mai: Finala Cupei României;

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici