Dinamo-FC Voluntari 2-0. Dinamovistul Adam Nemec, afectat de şirul de înfrângeri al echipei sale: „Am nopţi nedormite”

Atacantul dinamovist Adam Nemec, autorul celui de al doilea gol al echipei sale, în confruntarea câştigată joi cu 2-0, împotriva celor de la FC Voluntari, s-a arătat afectat de seria de 13 meciuri fără victorie în campionat, afirmând că are nopţi nedormite din această cauză.

217 afișări
Imaginea articolului Dinamo-FC Voluntari 2-0. Dinamovistul Adam Nemec, afectat de şirul de înfrângeri al echipei sale: „Am nopţi nedormite”

Dinamovistul Adam Nemec, afectat de şirul de înfrângeri al echipei sale: „Am nopţi nedormite”

Slovacul s-a arătat totuşi fericit că Dinamo a reuşit să câştige cele 3 puncte: „Aceste trei puncte ar fi trebuit să vină mai repede, nu azi, dar sunt totuşi mai bune acum decât zero puncte. Sper să vină zile mai bune pentru noi.”

Nemec a recunoscut că este profund afectat de rezultatele slabe ale echipei sale: „Când nu câştigi atâtea meciuri la rând, eu, personal, am nopţi nedormite, mă gândesc ce aş putea face mai bine şi mental sunt momente foarte grele. Fiecare înfrângere te trage în jos, din ce în ce mai jos. Sunt fericit pentru aceste 3 puncte de azi pentru că ar putea fi foarte importante la finele sezonului. Nu putem să vorbim despre recâştigarea încrederii. Când eşti învins etapă, de etapă, încrederea scade din ce în ce mai mult, şi durează să o recâştigi.”

Atacantul lui Dinamo mai spune că motivarea reciprocă este tot ce le-a mai rămas „câinilor” în tentativa de a evita retrogradarea: „Sper ca azi să fi început o perioadă mai bună pentru noi. Jucăm din trei, în trei zile şi nu este vreme pentru antrenamente serioase. Ne recuperăm, dormim bine şi mâncăm bine, nu prea este timp pentru alte lucruri. Tot ce putem face este să ne motivăm reciproc, pentru că jucăm pentru noi, pentru carierele noastre. Dacă retrogradăm, va fi trecut în CV-urile noastre.”

Dinamo Bucureşti a învins joi seara pe FC Voluntari, cu scorul de 2-0 (0-0), în cea de a 4-a etapă a play-out-ului Ligii 1. Echipa din Ştefan cel Mare a trecut de pe loc de retrogradare pe loc de baraj pentru menţinerea în Liga 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici