Dinamo - Juventus Bucureşti, scor 1-2, în etapa a treia din play-out

Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia Juventus Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1.

552 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Juventus Bucureşti, scor 1-2, în etapa a treia din play-out

Dinamo - Juventus Bucureşti, scor 1-2, în etapa a treia din play-out

Au înscris: Daniel Popa 51'/Ciprian Petre 10', Wallace 70'.

0-1: Căpitanul oaspeţilor, Ciprian Petre, înscrie cu un şut din interiorul careului şi deschide scorul.

1-1: Gazdele egalează la scurt timp după startul reprizei secunde, prin Daniel Popa, care a rămas liber după o eroare în defensiva oaspeţilor şi a înscris cu o execuţie simplă.

1-2: Fundaşul brazilian Wallace a urcat, fără marcaj, în careul gazdelor, şi a marcat cu un şut simplu, după pasa lui Drăghici.

În urma acestei victorii, prima obţinută în deplasare în acest sezon al Ligii 1, Juventus Bucureşti a acumulat 13 puncte şi a urcat pe poziţia de baraj, locul 6, la un punct avans de Sepsi şi la două de Gaz Metan, care ocupă acum ultimul loc. Dinamo rămâne lider în play-out, cu 23 de puncte.

Dinamo: Muţiu - Romera, Popescu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje (Gheorghe 46'), Moldoveanu, Pesic (Salomao 74') - Popa (Nemec 63'). Antrenor: Florin Bratu.

Juventus Bucureşti: Drăghia - Kardes, Wallace, Leca, Popescu - Gheorghe, Acolatse (Balgiu 57') - Drăghici, C. Petre (Băjenaru 65'), Nicoară (F. Ştefan 88') - Elek. Antrenor: Marius Baciu.

Cartonaşe galbene: Olteanu 32', Romera 52', Popescu 73'/Elek 68', Nicoară 77', Drăghici 83'.

Meciul a fost arbitrat de Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin), ajutat de asistenţii George Neacşu (Câmpulung Muscel) şi Stelian Slabu (Braşov), iar arbitru de rezervă a fost Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe).

Observatori au fost Alexandru Deaconu (CCA, Bucureşti) şi Paul Mincu (LPF, Bucureşti).

Stadion: "Dinamo", Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici