Dinamo Kiev, învinsă în Supercupa Ucrainei. Corecţie primită de Mircea Lucescu de la un antrenor italian

  • După ce sezonul trecut a câştigat totul în Ucraina, Dinamo Kiev a pierdut, miercuri seară, Supercupa.
  • Rivala Şahtior Doneţk, pregătită de italianul Roberto De Zerbi, i-a administrat un usturător 3-0.
  • „N-a fost ziua noastră!”, a fost concluzia trasă de pagina de Twitter a dinamoviştilor din Kiev, după derby-ul pierdut.
650 afișări
Imaginea articolului Dinamo Kiev, învinsă în Supercupa Ucrainei. Corecţie primită de Mircea Lucescu de la un antrenor italian

Dinamo Kiev, învinsă în Supercupa Ucrainei. Corecţie primită de Mircea Lucescu de la un antrenor italian

Mircea Lucescu a pierdut la scor în Supercupa Ucrainei! Dinamo Kiev n-a avut nicio şansă cu Şahtior şi a fost învinsă clar: 0-3.

Echipa lui Roberto De Zerbi condus la pauză cu 1-0, iar apoi a mai punctat de două ori în partea a doua a meciului. Traore a deschis în minutul 30, iar Şahtior a condus la pauză cu 1-0.

Dinamo Kiev nu şi-a revenit nici în repriza secundă: Traore a reuşit dubla în minutul 54, iar apoi Alan Patrick a făcut imediat 3-0.

Criticat la final de Mircea Lucescu, antrenorul italian Roberto De Zerbi a replicat: „Nu accept lecţii morale de la Lucescu”.

După opt etape disputate, Dinamo Kiev este lider în campionat, cu 22 de puncte acumulate, cu trei peste Şahtior, care ocupă poziţia secundă. Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate în ultima perioadă.

Mai întâi a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist. El a lipsit de la mai multe meciuri ale echipei lui din acest început de sezon, iar la altele a stat în lojă.

În sezonul trecut, Dinamo Kiev a câştigat atât titlul, cât şi Cupa Ucrainei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici