Dinamo nu a scăpat de locul retrogradabil după egalul cu Poli Iaşi. Meciul decis de două penalty-uri

  • Dinamo a marcat primul meci al jocului cu Poli Iaşi prin Deian Sorescu
  • Iaşiul revine pe final după ce Dinamo ratează incredibil
  • Dinamo se poate salva având două meciuri mai puţin
164 afișări
Imaginea articolului Dinamo nu a scăpat de locul retrogradabil după egalul cu Poli Iaşi. Meciul decis de două penalty-uri

Dinamo nu a scăpat de locul retrogradabil după egalul cu Poli Iaşi. Meciul decis de două penaltyuri

Dinamo a marcat primul meci al jocului cu Poli Iaşi prin Deian Sorescu, în minutul 8, reuşind să preseze permanent poarta echipei antrenate de Mircea Rednic, despre care se spune că ar putea reveni la Dinamo.

Luckasen şi Grădinaru au ratat marile ocazii ale ieşenilor în prima repriză dar per totatl, Dinamo a dominat meciul.

După pauză, Dinao se retrage în apărare lăsând Iaşiul să iniţieze acţiuni ofensive. Totuşi, în minutul 6 Neicuţescu trimite în bara transversală după o acţiune personală. Antrenorul Adrian Mihalcea îl schimbă însă pe Neicuţescu, jucând se pare la conservarea egalului. Şi Montini, italianul care marca pe bandă rulantă înainte, a fost schimbat la Dinamo.

Iaşiul revine pe final după ce Dinamo ratează incredibil prin Daniel Popa care trage în portar.

Astfel de Iriondo este faultat în careu iar Andrei Cristea marchează cu sânge rece în minutul 85. Dinamo rămâne pe penultimul loc din clasament dar cu două meciuri mai puţin şi un punct în minus comparativ cu Poli Iaşi principala contracandidată pentru locul de baraj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dinamo,
iasi,
meci

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici