Dinamo nu moare, o spune Mirel Rădoi: Nu poate retrograda

  • Dinamo - Politehnica Iaşi este azi, pe stadionul din Ştefan cel Mare, de la ora 18:00
  • Mirel Rădoi: Dinamo nu are un lot aşa slab încât să retrogradeze
  • Dinamo este pe penultimul loc în clasamentul din play-out, la 4 puncte distanţă de prima poziţie care se salvează
253 afișări

Adi Mihalcea este salvarea echipei Dinamo. O spune selecţionerul echipei naţionale a României. Mirel Rădoi nu crede că Dinamo poate să joace în Liga 2 în sezonul următor. Rădoi spune că Dinamo are un lot echilibrat cu care nu poate retrograda. 

„Are un lot mult mai valoros, mai degrabă îi văd pe o poziţie care să fie demnă de Dinamo şi mă refer să joace pentru câştigarea playout-ului decât Dinamo să retrogradeze. Cu atât mai mult de la venirea lui Adi Mihalcea, îl ştiu, suntem prieteni, am fost colegi aici la Federaţie, doi ani de zile am petrecut împreună aproape zilnic staff-urile celor două echipe şi e un antrenor care poate să scoată Dinamo din situaţia în care este în momentul de faţă. E bine că sunt pozitivi, că au atitudinea asta, dar din foarte multă relaxare să nu cadă în partea cealaltă şi Doamne Fereşte să piardă cele două partide cu Chindia Târgovişte şi Hermannstadt, pentru că atunci chiar va fi o situaţie dificilă şi numărul partidelor va fi din ce în ce mai puţine”, spune selecţionerul.

Dinamo joacă azi, acasă, cu Politehnica Iaşi, de la ora 18:00. Echipa din Ştefan cel Mare este pe penultimul loc în clasament cu 20 de puncte, iar moldovenii sunt cu o poziţie mai sus, la doar un punct distanţă. Dinamo are şi două meciuri în minus. Pe primul loc în play-out este Viitorul, cu 38 de puncte

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici