Dinamo nu reuşeşte decât egal cu FC Botoşani. Gol fabulos marcat de Borja Valle

  • Dinamo rămâne fără victorie în Liga 1 după 3 etape
  • Borja Valle câştigă 33.000 de euro pe lună
  • FC Botoşani va juca joi cu Shkendija în Europa League
397 afișări
Imaginea articolului Dinamo nu reuşeşte decât egal cu FC Botoşani. Gol fabulos marcat de Borja Valle

Dinamo, egal cu FC Botoşani. Gol fabulos marcat de Borja Valle, cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Cu 3 jucători noi în primul 11 şi cu alţi 2 care au intrat după pauză, Dinamo a făcut doar egal cu FC Botoşani, 1-1. Moldovenii au deschis scorul după o fază suspectă de ofsaid prin autogolul noului venit de la Dinamo, Isma Lopez.

După pauză, Cosmin Contra i-a introdus pe Juan Camara şi Borja Valle, iar decizia antrenorului dinamovist a dat roade. Valle a arătat de ce este cel mai bine plătit jucător din Liga 1. A marcat cu o execuţie de senzaţie din propria jumătate, de la peste 50 de metri.

Botoşaniul a terminat meciul în 10 oameni după eliminarea lui Cascini, dar Dinamo nu a putut marca golul victoriei.

Dinamo rămâne cu 2 puncte după 3 etape în Liga 1, iar pentru Botoşani urmează meciul din turul 2 preliminar al Europa League.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici