EXCLUSIV. Dinamo, pregătită să înceapă antrenamentele: "Vineri testăm pe toată lumea"

  • Vineri, 15 mai, România va ieşi din starea de urgenţă
  • Dinamo va începe testarea jucătorilor, care vor intra, de vineri, în carantină timp de 14 zile
  • Ionel Dănciulescu a declarat, în exclusivitate pentru Mediafax, că niciun fotbalist nu a anunţat că ar avea simptome de coronavirus
22 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV. Dinamo, pregătită să înceapă antrenamentele: "Vineri testăm pe toată lumea"

EXCLUSIV - Dinamo, pregătită să înceapă antrenamentele: "Vineri testăm pe toată lumea"

Dinamo se pregăteşte să repecte întocmai măsurile date de autorităţi pentru reluarea antrenamentelor. Vineri, 15 mai, toţi jucătorii vor fi testaţi şi vor intra în carantina la baza sportivă a clubului de la Săftica. 

” Noi suntem acoperiţi. Sunt testele cumpărate. Antrenorii, jucătorii, tot staff-ul vor fi testaţi vineri, după care vor sta în carantină, cantonament şi aşa mai departe", a declarat  pentru Mediafax Ionel Dănciulescu, director sportiv. 

Dănciulescu ştie însă că nu va fi uşor pentru toate cluburile din Liga 1 să suporte cheltuielile din perioada următoare. 

”Cluburile care nu au bază proprie trebuie să stea la hotel, nu e simplu, e complicat, dar nu avem ce să facem, dacă astea sunt regulile, ne supunem. 

Să sperăm că nu vor fi probleme şi putem da drumul la fotbal, lumea are nevoie de mişcare, după două luni de zile toţi vor să revină la viaţa care a fost înainte", a spus Dănciulescu. 

Dănciulescu s-a implicat şi în ajutarea clubului din punct de vedere financiar. Şi-a vândut toate trofeele câştigate.

"Am dat toate trofeele pe care le aveam la vânzare, dar nu mai aveam aşa multe, pentru că le-am dat la prieteni, la cunoştinţe. Nu e nicio problemă că nu le mai am, până la urmă, dacă vreau să îmi aduc aminte de performanţele respective mă uit pe net, pe youtube şi nimeni nu le uită. Le-am dat băieţilor din galerie", a spus Dănciulescu. 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mine a fost ok, eu am şi curte, am făcut mişcare

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici