Dinamo, prima victorie în Liga 1 după 4 luni/ Academica Clinceni a ratat două penalty-uri

  • Dinamo a câştigat cu 3-1 pe terenul celor de la Academica Clinceni
  • De pe 3 martie nu mai câştigase Dinamo în Liga 1 când a învins-o tot pe Clinceni
  • Dinamo urcă pe penultimul loc în clasament în urma acestei victorii
495 afișări
Imaginea articolului Dinamo, prima victorie în Liga 1 după 4 luni/  Academica Clinceni a ratat două penalty-uri

Dinamo, prima victorie în Liga 1 după 4 luni/ Academica Clinceni a ratat două penalty-uri

Seria teribilă a celor de la Dinamo s-a încheiat la Clinceni. Au fost 6 înfrângeri consecutive pentru "câinii roşii" în campionat, ultimul succes în orice competiţie venind înainte de pandemie, un 1-0 tot cu Academica Clinceni.
 
Partida de la Clinceni a fost una nebună, cu 3 penalty-uri. Primul a venit în minutul 18 după un fault asupra lui Fabbrini, Sorescu transformând lovitura de pedeapsa. Gazdele de la Clinceni au avut apoi 2 penalty-uri consecutive, ambele ratate! Mai întâi a ratat Vojtus în prelungirile primei reprize, pentru ca apoi să vină rândul lui Buziuc în minutul 60! Ambele execuţii au fost parate de Straton.
 
Ahmed Bani a făcut 2-0 pentru Dinamo din pasa lui Fabbrini, cel care apoi şi-a trecut propriul nume pe lista marcatorilor în minutul 71. La faza imediat următoare, Buziuc a redus din diferenţă, însă Academica nu a mai putut să întoarcă rezultatul iar cei de la Dinamo pot să răsufle uşuraţi după acest succes.
 
Pentru Dinamo urmează returul din semifinalele Cupei României cu FCSB, miercuri de la ora 20.00. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici