Dinamo s-a impus în deplasare la FC Viitorul şi complică mult clasamentul în play-out-ul Ligii 1

Dinamo Bucureşti a câştigat duminică partida din deplasare, împotriva lui FC Viitorul, scor final 0-2 (0-0), în ultimul meci din etapa a 5-a, a play-out-ului Ligii 1. Dinamoviştii leagă două victorii consecutive şi, cu 21 de puncte, sunt pe locul 14, ce duce la barajul de menţinere.

498 afișări
Imaginea articolului Dinamo s-a impus în deplasare la FC Viitorul şi complică mult clasamentul în play-out-ul Ligii 1

FC Viitorul – Dinamo Bucureşti s-a încheiat cu scorul de 1-2 (0-0), duminică seara, victoria „câinilor roşii” complicând situaţia clasamentului în zona play-out-ului Ligii 1, în condiţiile în care distanţa dintre locul 9 şi locul 14 este de doar 4 puncte.

După o primă repriză anostă, fără faze de poartă importante, Dinamo a deschis scorul în minutul 62, prin Morsay, după ce Dinamo a mai ratat două ocazii mari, în prima parte a reprizei secunde, prin Mihaiu şi Nemec.

Viitorul a replicat cu un şut în bară, în minutul 63, după care oaspeţii au majorat la 0-2, prin Albentosa, în minutul 73, după o învălmăşeală în careu, în urma unui corner.

Viitorul a izbutit să reducă din handicap, în minutul 87, prin Joalisson.

S-a încheiat 1-2 şi Dinamo Bucureşti reuşeşte să lege 2 victorii, ajungând la 19 puncte, cu care ocupă locul 14. FC Viitorul, cu 22 de puncte, e pe locul 15.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici