Dinamo şi Rapid au jucat primul meci după suspendarea fotbalului din cauza epidemiei de coronavirus. Cât s-a terminat partida

  • Amicalul Dinamo - Rapid, jucat joi, 4 iunie, s-a încheiat 1-0
  • Partida de pregătire s-a jucat la baza sportivă a dinamoviştilor de la Săftica
  • Liga 1 se va relua, începând cu 12 iunie
1470 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi Rapid au jucat primul meci după suspendarea fotbalului din cauza epidemiei de coronavirus. Cât s-a terminat partida

Dinamo s-a impus în derby-ul cu Rapid/ Dan Alexa: "Nu au fost diferenţe"

Dinamo şi Rapid au jucat primul meci, după suspendarea fotbalului din cauza epidemiei de coronavirus. La baza sportivă a echipei roş-albe de la Săftica, cele două grupări au disputat un amical. Dinamo a câştigat, după ce Slavko Perovic a reluat în poartă o centrare din corner, în minutul 59.

Dan Alexa, antrenor Rapid: A fost un joc cu multe momente reuşite, i-am pus probleme echipei Dinamo, am avut situaţii bune de a înscrie. Din păcate am luat un gol la faza fixă. În mare sunt mulţumit, sigur mă nemulţumeşte rezultatul. Dacă ne luăm după meciul de astăzi, nu a fost diferenţă (n.red. - între o echipă din Liga 1 şi Liga 2), doar că într-adevăr Dinamo are jucători de play-off". 

CARTON:

Dinamo - Rapid, scor 1-0

Echipele de start:

Dinamo: Straton - Kostrna, Popescu, Grigore, Sin - Şerban, Filip - Bani, Montini, Sorescu - Popa

Rapid: Popa - Voicu, Iacob, Mallo, Copaci - Lazăr, Djuric, Creţu - Alami, Drăghiceanu, Hlistei

Dinamo va reveni într-un meci oficial pe 15 iunie, de la ora 20:00, în meciul din etapa a 3-a din play-out în faţa echipei Chindia Târgovişte. În schimb, play-off-ul de promovare în Liga 1, acolo unde va juca şi Rapid, va începe pe 4 iulie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici