Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor - GALERIE FOTO

Arbitrul austriac Thomas Einwaller a decis întreruperera meciului Dinamo - Slovan Liberec în minutul 88, după ce suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

402 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor - GALERIE FOTO

Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor

În minutul 86, un suporter al echipei Dinamo a intrat pe teren, având în mână o rolă de hârtie. El a ieşit de pe teren, fiind urmărit de stewarzi, însă suporterul a intrat din nou la marginea terenului, unde a fost oprit de stewarzi.

După imobilizarea acestuia, suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au păstruns pe pista de atletism a stadionului din Bulevardul Şoseaua Ştefan cel Mare, iar arbitrul a fluierat pentru ca jucătorii să intre la vestiare. În drum spre vestiare, fanii de la Tribuna a II-a au aruncat cu obiecte înspre jucători.

Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor

Forţele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a îndepărta suporterii de la tribuna a II-a, în următoarele minute fanii părăsind tribunele.

Un suporter de la tribuna a doua a aruncat cu un obiect de plastic în direcţia antrenorului formaţiei Dinamo, Dario Bonetti, însă acesta a fost îndepărtat de un oficial dinamovist înainte să-l lovească pe tehnician.

Dinamo - Slovan Liberec, întrerupt în minutul 88 din cauza incidentelor

Managerul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Ganea, s-a dus să vorbească cu suporterii de la tribuna a II-a.

Un om de ordine, îmbrăcat în civil, a fost bătut de suporteri de la tribuna a II-a, după ce i-a căzut staţia de emisie - recepţie, bărbatul primind îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici