Dinamo - Steaua 3-1. Fanii dinamovişti au cântat "Deşteaptă-te, române!"/Sergiu Hanca: Am arătat ca o echipă/Laurenţiu Reghecampf: M-a deranjat atitudinea unor jucători. În iarnă vom lua anumite măsuri FOTO

Dinamo Bucureşti a câştigat meciul cu FC Steaua Bucureşti de pe Arena Naţională, scor 3-1, miercuri, în etapa a 18-a din Liga 1.

3494 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Steaua 3-1. Fanii dinamovişti au cântat "Deşteaptă-te, române!"/Sergiu Hanca: Am arătat ca o echipă/Laurenţiu Reghecampf: M-a deranjat atitudinea unor jucători. În iarnă vom lua anumite măsuri FOTO

Au marcat: Hanca - penalty 37', Nedelcearu 45+5', Nemec 59' / Boldrin 4'. În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, iar Steaua se află pe prima poziţie, cu 34 de puncte.

0-1: Steaua obţine un penalty, după doar câteva secunde de la lovitura de start. Tamaş a trimis o pasă lungă, Boldrin a prelungit inteligent cu capul, iar De Amorim a fost faultat în careu de Penedo, care a intrat mult prea energic în încercarea de a-l bloca pe jucătorul roş-albaştrilor. Boldrin a executat impecabil lovitura de la 11 metri.

1-1: Lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor, după un duel între noul intrat Pintilii şi Busuladzic. Hanca a transformat şi a restabilit egalitatea, deşi execuţia lui nu a fost una foarte bună.

2-1: Gazdele preiau conducerea exact înainte de pauză, prin Nedelcearu. Fundaşul "câinilor" a primit o mingea în careu de la Hanca şi, profitând de marcajul prea larg al lui Momcilovic, s-a întors şi l-a învins pe Niţă cu un şut plasat.

3-1: Nemec majorează diferenţa de pe tabelă, înscriind în poarta goală, după o eroare uriaşă în urma lipsei de comunicare între Niţă şi Tamaş.

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Maric, Filip - Hanca (Mahlangu 66'), Busuladzic, Nistor - Rotariu, Nemec (Gnohere 76'), Lazăr (Ceccarelli 85'). Antrenor: Ioan Andone.

Steaua: Niţă - Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Bourceanu (Jakolis 53'), Muniru (Pintilii 33') - A. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Nemec 71', Busuladzic 88' / Pintilii 37', Popescu 68'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad), Octavian Şovre (Oradea), Sebastian Gheorghe (Suceava), rezervă: Robert Dumitru (Sfântu Gheorghe).

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea), Viorel Ilinca (Piteşti).

Stadion: "Arena Naţională", Bucureşti.

A început meciul Steaua - Dinamo, după un moment rar întâlnit pe un teren de fotbal! Luminile de pe Arena Naţională s-au stins, iar pe o pânză au fost proiectate 3D câteva dintre momentele din trecutul glorios al lui Dinamo.

După câteva minute, fanii din PCH au arătat şi coregrafia din spatele coregrafiei, un mozaic pe care au scris mesajul "De mână cu cei mici redăm culoare vieţii", scrie ProSport.

Fanii lui Dinamo şi-au adus aminte de Bubu, suporterul mort la puţin timp după ultimul derby cu Steaua: "O ultimă dorinţă a lui Buburuză / Să îi umilim în iarbă şi în peluză" e unul dintre bannerele PCH-ului.

 

 

Sergiu Hanca: Am arătat ca o echipă. Toţi am avut atitudine, de pe bancă şi din tribune

Dinamo Bucureşti a câştigat, miercuri, scor 3-1, meciul cu FC Steaua Bucureşti de pe Arena Naţională, în etapa a 18-a din Liga 1, iar fotbalistul Sergiu Hanca a declarat la final că dinamoviştii au arătat ca o echipă, iar atitudinea a făcut diferenţa pentru formaţia lui Ioan Andone.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, iar Steaua se află pe prima poziţie, cu 34 de puncte. Mijlocaşul dinamovist i-a dedicat golul soţiei sale şi lui Cosmin Moţi, fostul jucător al lui Dinamo, acum la Ludogoreţ Razgrad.

"Mă bucur foarte mult că am marcat. I-am spus soţiei mele că o să marchez pentru ea. Este ziua ei. Vreau să îi dedic golul şi lui Cosmin Moţi, i-am promis şi lui că voi marca. Am arătat ca o echipă, toţi am avut atitudine, toţi de pe bancă şi din tribună. Acesta este fotbalul, nu mai contează ce a fost. Contează că am câştigat 3-1", a spus Sergiu Hanca după meci, la Dolce Sport.

Hanca a comentat şi finalul meciului, atunci când toţi jucătorii au mers la galerie, doar antrenorul Ioan Andone a mers la vestiare. "Nu am văzut ce s-a întâmplat, eram lângă galerie. Este antrenorul nostru, dacă ceva nu merge bine toţi suntem de vină. Vrem să fim puternici şi să mergem mai departe", a conchis cel mai bun pasator din Liga 1, la DigiSport.

Laurenţiu Reghecampf: M-a deranjat atitudinea unor jucători. În iarnă vom lua anumite măsuri

 Antrenorul echipei FC Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat miercuri, după înfrângerea formaţiei sale cu Dinamo Bucureşti, faptul este deranjat de atitudinea unor jucători, care au greşit flagrant la fazele fixe.

Într-un meci din etapa a 18-a din Liga 1, pe Arena Naţională, Boldrin a deschis scorul pentru Steaua în minutul 4, dar Dinamo a revenit prin reuşitele lui Hanca (penalty 37'), Nedelcearu (45+5') şi Nemec (59').

"Startul partidei l-am gestionat foarte bine. Am deschis scorul, am avut penalty în minutul 16. Trebuie să discutăm după ce am primit două goluri din faze fixe. Nu mai este vorba despre tactică, la fazele fixe fiecare trebuie să îşi asume responsabilitatea în acele momente. În iarnă vom lua anumite măsuri. Faptul că nu putem să sărim la cap la o minge, să câştig. M-a deranjat atitudinea unor jucători în unele momente, trebuie să fim mai profesionişti pe teren. Aceşti băieţi trebuie să înţeleagă că trebuie să ne apărăm bine în primul rând. Fiecare jucător este în careu, are om de marcat şi totuşi primim gol. În fiecare partidă avem parte de greşeli personale, deşi facem presing bun, avem ocazii de gol. Nu suntem atenţi atunci când ar trebui să fie echipa motivată", a declarat Reghecampf după meci.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, iar Steaua se află pe prima poziţie, cu 34 de puncte.

Ioan Andone: Am dat dovadă de caracter, am avut agresivitate. Dedic victoria galeriei dinamoviste

 Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat miecuri, după victoria formaţiei sale cu FC Steaua Bucureşti, scor 3-1, faptul că jucătorii săi au dat dovadă de caracter şi de agresivitate revenind după golul primit în minutul 4.

Într-un meci din etapa a 18-a din Liga 1, pe Arena Naţională, Boldrin a deschis scorul pentru Steaua în minutul 4, dar Dinamo a revenit prin reuşitele lui Sergiu Hanca (penalty 37'), Ionuţ Nedelcearu (45+5') şi Adam Nemec (59').

"Victoria este a echipei şi mă bucură mult. Fanii au făcut o coregrafie frumoasă. Sunt trei puncte importante, ne păstrează în obiectiv. Am început prost, Penedo a avut o ieşire întârziată, Romera n-a strâns. Dar am dat dovadă de caracter, am avut agresivitate, să dai trei goluri Stelei înseamnă foarte mult. În plus, am mai avut trei ocazii clare în repriza a doua. Cred că a fost un spectacol frumos astăzi. Vreau să le dedic victoria suporterilor dinamovişti şi galeriei", a declarat Andone după meci pentru Dolce Sport.

Ionuţ Nedelcearu, fundaşul formaţiei dinamoviste, a spus la finalul partidei: "Golul înseamnă foarte mult, mă bucur că am putut să-mi ajut echipa. Ştiam că suporterii vor fi din nou la întâlţime. Am dat şi noi totul să fim la niveul lor şi cred că am făcut-o. Când intri în teren nu te mai gândeşti la ce a fost, te gândeşti la meci şi să faci bine pe teren. O victorie cu Steaua îţi dă un moral bun".

Adrian Mutu: S-a relansat campionatul. Vrem să facem din Dinamo o echipă importantă din Europa

Dinamo a câştigat, miercuri, scor 3-1, meciul cu FC Steaua, în etapa a 18-a din Liga 1, iar Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo a declarat la final că s-a relansat campionatul în urma acestui succes şi i-a felicitat pe fani pentru coregrafia realizată.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, iar Steaua se află pe prima poziţie, cu 34 de puncte. Mutu susţine că jucătorii trebuie să se bucure în seara asta pentru victorie, iar de mâine să se gândescă la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

"E ceea ce ne dorim, să vorbim mai puţin în afara terenului, să o facem pe teren. Nu pot să spun că a fost un început prost...Un început nefavorabil pentru noi, dar mă bucur că băieţii au reuşit să revină şi din cauza asta a fost o victorie şi mai frumoasă. Despre fani nu trebuie să comentăm nimic pentru că ştim cum sunt. Vreau să îi felicit pe fani pentru coregrafie, este prima dată când o văd live. Cred că ne-am ridicat aproape de nivelul fanilor şi în teren. Nu am nimic cu nea Ando, suntem în aceeaşi echipă. Îmi doresc de la el ce am văzut şi în seara asta, victorii.

S-a relansat campionatul, suntem la cinci puncte de Steaua. Băieţii trebuie să se bucure în seara pentru victorie, iar de mâine să se gândească că avem un meci important cu Gaz Metan Mediaş. Vrem să facem din Dinamo o echipă importantă din Europa. Trecem printr-o perioadă bună, le dă moral jucătorilor, dar nu trebuie să se culce pe o ureche pentru că acest 3-1 nu înseamnă nimic", a spus Adrian Mutu după meci, la Dolce Sport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici