Dinamo - Steaua, în semifinalele Cupei României

Echipele Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti se vor întâlni în semifinalele Cupei României, s-a stabilit, marţi, la tragerea la sorţi efectuată la Casa Fotbalului.

1199 afișări
Imaginea articolului Dinamo - Steaua, în semifinalele Cupei României

Dinamo - Steaua, în semifinalele Cupei României (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

În cea de-a doua semifinală se vor întâlni formaţiile ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj.

Semifinalele se vor disputa în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur, Dinamo, respectiv ASA Târgu Mureş. Prima manşă este programată în 2 martie, iar a doua se va disputa la 20 aprilie.

Dacă, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu 2 reprize a 15 minute fiecare, fără pauză între ele, dar cu o pauză de 5 minute până la prima repriză a prelungirilor. Dacă egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa învingătoare va fi stabilită prin executarea loviturilor de departajare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici