Dinamo trăieşte: debut cu victorie în Liga a 2-a

Progresul Spartac - Dinamo Bucureşti s-a încheiat joi după-amiază cu victoria „câinilor roşii”, la debutul acestora în Liga a 2-a, în primul meci al sezonului în eşalonul secund. Dinamo s-a impus cu 1-0, la prima apariţie de „matineu” din istoria de 74 de ani a clubului.

597 afișări
Imaginea articolului Dinamo trăieşte: debut cu victorie în Liga a 2-a

Dinamo trăieşte: debut cu victorie în Liga a 2-a

În partida jucată la Clinceni, Dinamo a marcat golul victoriei în minutul 27, Borduşanu speculând o eroare a fundaşilor adverşi, după ce Progresul dominase primele minute ale jocului.

Niciuna din echipe nu a demonstrat valenţe de joc deosebite, doar Dinamo reuşind să se apropie mai periculos de poartă în minutele imediat următoare marcării golului.

Partida s-a încheiat consemnând şi primul cartonaş roşu al sezonului de Liga a 2-a, acordat dinamovistului Amzar, în minutul 76, pentru un fault dur.

Dinamo este astfel primul lider al eşalonului secund în ediţia 2022-2023.

Programul etapei:

Progresul Spartac - SC Dinamo 1948 0-1 (0-1)

Vineri, 05 august

Unirea Slobozia - Minaur Baia Mare - ora 17:00

Sâmbătă, 06 august

CSC Şelimbar - FC Braşov - ora 11:00
Viitorul Pandurii Tg Jiu - CSC Dumbrăviţa - ora 11:00
Unirea Dej - Csikszereda Miercurea Ciuc - ora 11:00
Concordia Chiajna – CSM Slatina ora 11:00
Gloria Buzău - Ripensia Timişoara - ora 11:00
Otelul Galaţi - Politehnica Iaşi. Digi sport 1, 11:30
Politehnica Timişoara - Unirea Constanţa. Ora 18:00

Marţi, 08 august

CSA Steaua - Metaloglobus. Digi sport 1, ora 20:30, marţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici