Dinamo va juca pentru al treilea sezon consecutiv în play-out

Dinamo a pierdut ieri cu FC Voluntari, scor 1-2, iar şanse matematice pentru accederea în play-off nu mai există, după victoria lui FC Botoşani contra celor de la FC Hermannstadt, scor 2-1.

898 afișări
Imaginea articolului Dinamo va juca pentru al treilea sezon consecutiv în play-out

Dinamo va juca pentru al treilea sezon consecutiv în play-out

Va fi al treilea sezon consecutiv cu Dinamo în play-out. Echipa din "Ştefan cel Mare" nu a reuşit să fie în primele şase la finalul sezonului regulat nici în precedentele două stagiuni, când a terminat pe locul 7, respectiv 9.

Dinamoviştii îi pot consola pe suporteri cu o victorie în derby-ul cu FCSB, care se joacă în week-end.

Cu două runde înainte de finalul sezonului regulat, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt sigure de prezenţa în play-off. Şi FCSB îşi poate asigura prezenţa dacă o va învinge pe Academica Clinceni. Sepsi OSK, Dinamo, FC Hermannstadt, Chindia Târgovişte, Poli Iaşi, Academica Clinceni şi FC Voluntari sunt şapte dintre cele opt formaţii care vor evolua în play-out, în timp ce Astra Giurgiu, FC Botoşani, FC Viitorul şi Gaz Metan Mediaş luptă în continuare pentru accederea în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici