Dinu Gheorghe: Acum la Rapid sunt nouă jucători sub contract, vom completa lotul până la 24

Dinu Gheorghe, cel care urmează să preia funcţia de preşedinte al FC Rapid, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană mai are sub contract nouă jucători, lotul urmând să fie completat până la 24 înainte de plecarea echipei în pregătirea de iarnă.

222 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Acum la Rapid sunt nouă jucători sub contract, vom completa lotul până la 24

Dinu Gheorghe (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"În momentul de faţă sub contract cu Rapid mai sunt nouă jucători: Bornescu, Drăghia, Al. Coman, N. Vasile, Martin, Pancu, Al. Dan şi portughezii Kikas şi Rui Miguel. Până la începerea pregătirilor vom completa lotul astfel încât noul antrenor să aibă la dispoziţie 24 de jucători, dintre care trei portari", a spus Dinu Gheorghe.

Acesta a adăugat că nu există un buget pentru achiziţii deoarece vor fi transferaţi doar jucători liberi de contract. "Nu există un buget pentru achiziţii pentru că vom aduce doar jucători liberi. Important este să se încadreze din punct de vedere salarial. Avem foarte mulţi fotbalişti din care putem alege, însă vor semna doar după ce îşi va da acordul şi noul antrenor, pentru că aşa este normal", a explicat Dinu Gheorghe.

Conducerea FC Rapid a reziliat contractele majorităţii fotbaliştilor din lot, dorind să facă schimbări majore după ce echipa a încheiat turul Ligii I pe ultimul loc al clasamentului. De asemenea, conducerea va instala şi un nou antrenor, Dinu Gheorghe anunţând, luni, că are în momentul de faţă trei variante, una dintre acestea fiind Cristian Pustai.

Reunirea lotului echipei giuleştene este programată pentru 12 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici