Dinu Gheorghe: Dacă nu mă înţeleg cu George Copos asupra a două puncte, e posibil să rămân la Braşov

Preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat vineri agenţiei MEDIAFAX că în cazul în care nu se va înţelege cu acţionarul majoritar al FC Rapid George Copos asupra a două condiţii, este foarte posibil să continue la gruparea ardeleană.

13 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Dacă nu mă înţeleg cu George Copos asupra a două puncte, e posibil să rămân la Braşov

Dinu Gheorghe: Dacă nu mă înţeleg cu George Copos asupra a două puncte, e posibil să rămân la Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Eu clar nu voi ceda la cele două puncte la care ne-am împotmolit. Au fost mai multe puncte cu care nu a fost de acord, însă acum au rămas doar două. Nu ştiu ce va fi, dar un lucru e clar, de cedat nu cedez, astfel că dacă George Copos nu le acceptă, şansele să rămân la FC Braşov sunt foarte mari. Vedem... m-am întâlnit şi aseară (n.r. - joi seară), mă mai întâlnesc şi vom vedea. Nu ştiu de ce a zis că sunt plecat din ţară, dar are şi el dreptate, am fost plecat în Ţara Bârsei, pentru că am fost la Braşov să mai rezolv nişte probleme şi să mai discut şi cu Ioan Neculaie. Nu e tocmai uşoară situaţia în care sunt, pentru că recunosc, mă simt legat şi de Braşov", a spus Dinu Gheorghe.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat vineri pentru MEDIAFAX că motivul amânării conferinţei de presă de astăzi, în care ar fi trebuit să aibă loc prezentarea oficială a noului preşedinte, Dinu Gheorghe, este legat de faptul că acesta a plecat din ţară "după nişte jucători".

"Am amânat conferinţa de astăzi pentru că domnul Dinu a plecat din ţară, după nişte jucători. A plecat de dimineaţă, de la ora 03.00. A venit la birou la mine, unde a lăsat contractul semnat şi a plecat. Este un profesionist şi o persoană foarte ambiţioasă. Îşi doreşte să reuşească cât mai repede", a spus Copos, care a refuzat să dezvăluie identitatea sau naţionalitatea jucătorilor pe care Dinu Gheorghe intenţionează să-i transfere la Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici