Dinu Gheorghe despre un transfer al lui Torje la Steaua: Ce rivalitate să fie între fin şi naş?

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a comentat, luni, zvonurile potrivit cărora mijlocaşul echipei Dinamo, Gabriel Torje, s-ar putea transfera la Steaua, acesta declarând că între fin, Cristian Borcea, şi naş, Gigi Becali, nu poate să fie niciun fel de rivalitate.

75 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe despre un transfer al lui Torje la Steaua: Ce rivalitate să fie între fin şi naş?

Dinu Gheorghe despre un transfer al lui Torje la Steaua: Ce rivalitate să fie între fin şi naş? (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Foarte bine dacă se duce la Steaua. Ce rivalitate să fie între fin şi naş? Nu vedeţi ce oferte sunt pentru jucătorii români, avem birourile pline de cereri", a spus Dinu Gheorghe.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că este dispus să ofere 2,5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului echipei FC Dinamo, Gabriel Torje.

În opinia lui Dinu Gheorghe, Dinamo va termina campionatul între primele cinci poziţii, în timp ce Steaua este una dintre candidatele la câştigarea campionatului: "Dinamo încearcă să ne adoarmă pe toţi. Nici nu îmi fac probleme că nu va termina între primele cinci locuri. Steaua va fi o pretendentă la titlu şi sperăm că şi Rapid va fi".

Dinu Gheorghe s-a arătat mulţumit de transferurile făcute de Rapid până în acest moment, singurul post deficitar fiind cel de fundaş central. "Suntem mulţumiţi de transferurile făcute, rămâne de văzut ce va fi când vom juca pe puncte. Important e ca echipa să se omogenizeze şi să nu pierdem în partidele amicale, ar fi bine pentru moral. Ne trebuie neapărat un apărător central. Sper ca până în cantonamentul din Estonia să rezolvăm transferul", a adăugat Gheorghe, care a precizat că sunt 50-60 la sută şanse ca brazilianul Glauber să continue la Rapid şi în sezonul viitor.

Fundaşul brazilian Rui Duarte se va alătura lotului rapidist în cursul zilei de luni, el fiind învoit pentru a asista la naşterea celui de-al treilea copil: "Îl iertăm, pentru că cel mic s-a hotărât să iasă mai greu. Am vorbit cu el şi o să ajungă astăzi în canonament. Acum că are trei copii, sper să fie mai responsabil".

Oficialul grupării giuleştene speră ca mijlocaşul Costin Lazăr să-şi prelungească până la urmă acordul cu FC Rapid. "Lazăr are acceptul nostru să se antreneze cu Sportul. Pe Lazăr îl aşteptăm în continuare la Rapid", a subliniat Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici