Dinu Gheorghe: Jucătorii au primit salariile inclusiv pe luna decembrie

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, miercuri, că jucătorii şi-au primit salariile restante inclusiv pe luna decembrie, precizând că gruparea giuleşteană va achita şi o parte din datoria către CS Rapid.

20 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Jucătorii au primit salariile inclusiv pe luna decembrie

Dinu Gheorghe: Jucătorii au primit salariile inclusiv pe luna decembrie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Important e să fie o linişte care să ne motiveze, nu care să ne adoarmă. Am spus că atunci când intră banii din drepturile de televizare îi vom folosit pentru achitarea datoriilor către jucători şi ne-am ţinut de cuvânt. Jucătorii au primit salariile inclusiv pe luna decembrie. Vom plăti o parte din datoriile către CS Rapid. Oricum, actualul Rapid nu are datorii, Rapidul cel vechi are", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul rapidist a afirmat că joi va avea o primă rundă de negocieri cu mijlocaşul brazilian Olberdam de Oliveira Serra de la Maritimo Funchal. "Trebuie să sosească Olberdam, iar mâine (n.r. - joi), vom avea o primă rundă de discuţii. Dacă ne vom înţelege îl vom opri, dacă nu asta este. În situaţia în care ajungem la un acord cu el, atunci suntem acoperiţi la mijloc aşa cum ne-am propus şi ne mai rămâne să găsim un apărător central dacă ne vom despărţi de Mardare. Acum nu ştiu de ce Mardare s-a pregătit separat, deoarece nu este pedepsit pentru că şi-a depus memoriu să devină jucător liber", a precizat Dinu Gheorghe.

Preşedintele rapidist a afirmat că aşteaptă un răspuns al jucătorilor Vladimir Bozovici şi Costin Lazăr, cărora li s-a propus prelungirea contractelor: "Bozovici şi Lazăr nu ne-au dat încă răspunsul, dar eu sper să semnăm. Oricum, Oberdam nu este înlocuitor pentru Lazăr, asta e o prostie. Brazilianul este un jucător care vine să completeze lotul. Vor fi în zona centrală patru mijlocaşi, iar cei mai buni vor juca. Pe Rui Duarte îl aşteptăm. Sper să vină în Spania, este un ultim termen pe care il pot acorda. Dar pentru cât va lipsi, va plăti. Dacă nu se prezintă până duminică, atunci ne vedem obligaţi să-l suspendăm".

Dinu Gheorghe a declaratcă Daniel Pancu a lipsit de la antrenamentul din această după-amiază, efectuat la Buftea, deoarece a avut o mică problemă. "Pancu a rămas la sală. A avut o mică problemă, dar nu e nimic deosebit. Maine intră în programul normal al echipei. Cred că a şi ieşit decizia de la comisie, nu ştiu sigur, iar dacă e aşa, mâine semnăm contractul. Dacă s-a amânat, înseamnă că semnăm după 25 ianuarie. Noi suntem înţeleşi, dar până nu vine documentul de la LPF nu putem oficializa transferul. Am văzut un document în care Pancu şi FC Vaslui au reziliat pe cale amiabilă contractul. Mai departe aşteptăm decizia Ligii", a spus Dinu Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici