Dinu Gheorghe: Mihai Stoica stăpâneşte foarte bine tehnica provocării

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat într-o conferinţă de presă că gruparea FC Rapid este pregătită să se apăre dacă Unirea Urziceni va depune memoriu la comisiile LPF, după ce managerul general Mihai Stoica a fost înjurat de fanii giuleşteni la meciul direct.

23 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Mihai Stoica stăpâneşte foarte bine tehnica provocării

Dinu Gheorghe: Mihai Stoica stăpâneşte foarte bine tehnica provocării (Imagine: Mircea_Rosca/Mediafax Foto)

"Noi o să luăm măsuri pentru a evita evenimentele care se mai întâmplă cu suporterii noştri de la tribuna zero, mai exact cu cei de deasupra băncilor de rezervă. Însă la jocul de la Urziceni s-a văzut că Mihai Stoica stăpâneşte foarte bine tehnica asta a provocării. El toată săptămâna nu a făcut altceva decât să îi provoace pe suporterii rapidişti. Le-a spus că sunt frustraţi, că niciodată nu o să ajungă unde a ajuns el şi aşa mai departe. Pentru un conducător nu este demn să faci aşa ceva. Un conducător trebuie să fie cel care să încerce să aplaneze conflictele. Şi noi o să ne apărăm, nu vom sta cu mâinile în sân. Aşa cum ei ameninţă că vor face fel de fel de memorii, aşa o să facem şi noi, pentru că nu e în regulă ca un conducător să provoace suporterii echipei adverse. Asta nu scuză însă cu nimic anumite derapaje care au loc deasupra băncii de rezervă şi cred că în viitor nu se va mai întâmpla aşa ceva", a spus oficialul rapidist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici