Dinu Gheorghe: Nu voi pleca de la Dinamo

Directorul general al FC Dinamo, Dinu Gheorghe, a anunţat că nu va pleca de la gruparea alb-roşie chiar dacă aceasta nu poate încheia procedura de insolvenţă până la 31 mai, data limită care i-ar permite să evolueze în ediţia 2016-2017 a cupelor europene.

171 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Nu voi pleca de la Dinamo

Dinu Gheorghe: Nu voi pleca de la Dinamo (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Au apărut zvonuri în ultimele zile că voi pleca pentru că nu am ieşit din insolvenţă. Nu este nimic adevărat. Când am venit, am luat în calcul şi posibilitatea de a nu ieşi din insolvenţă la timp, din cauze exterioare clubului. Prezenţa mea aici nu are însă nicio legătură cu insolvenţa. Voi rămâne pe baricade pentru că Dinamo este ultimul club la care voi munci să facem performanţă", a spus Dinu Gheorghe, într-un interviu pentru revista clubului Dinamo, editată cu ocazia partidei cu Astra Giurgiu.

TITLURILE ZILEI

Oficialul, care a fost numit la conducerea clubului în urmă cu o lună, a adăugat că în ediţia următoare a Ligii I îşi propune ca Dinamo să se claseze pe unul din primele trei locuri. "Am mari speranţe în proiectul pe care mi l-am propus când am venit la Dinamo. Pot să spun că din exterior lucrurile se văd într-un fel, iar când intri sunt altfel. Pentru mine a fost o surpriză să găsesc un club foarte bine organizat, în care este foarte uşor de lucrat şi sper să mă pliez pe tot ce înseamnă Dinamo astăzi. Vreau să le transmit suporterilor că tot ce facem este pentru a readuce echipa acolo unde a fost şi poate chiar mai mult. Nu vreau să le promit nimic suporterilor, dar îmi propun să terminăm următorul sezon pe podium pentru că eu aşa sunt învăţat", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici