Dinu Gheorghe: Sunt probleme cu banii la Rapid, sperăm să ajungem cu plăţile la zi săptămâna viitoare

Preşedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat, joi, că există unele probleme financiare la gruparea giuleşteană, dezminţind însă informaţiile potrivit cărora jucătorii nu ar fi vrut să se prezinte la antrenament, din cauza restanţelor.

15 afișări
Imaginea articolului Dinu Gheorghe: Sunt probleme cu banii la Rapid, sperăm să ajungem cu plăţile la zi săptămâna viitoare

D.Gheorghe: Sunt probleme cu banii la Rapid, sperăm să ajungem cu plăţile la zi săptămâna viitoare (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt probleme cu banii, întotdeauna au fost chiar şi în vremuri mai bune. Încercăm să mai plătim din datorii şi sper să ajungem cu plăţile la zi săptămâna viitoare. Oricum este o prostie ce s-a spus că unii dintre jucători nu au mai vrut să se prezinte la antrenament, din cauza restanţelor. Domnului Copos (n.r. - George Copos, acţionar majoritar) îi fac marcaj strâns să mai trimită nişte bani", a spus Dinu Gheorghe.

Referitor la partida Dinamo - Steaua, din etapa a XI-a a Ligii I, Dinu Gheorghe a precizat că acesta este poate "un derbi al tricourilor". "Poate este un derbi al tricourilor, pentru că, după joc, doar Steaua ar fi mai îndreptăţită să vorbească despre derbi, Dinamo nu cred. Nouă ne-ar plăcea ca meciul să se întrerupă şi să piardă ambele echipe cu 3-0. Pentru ei o fi unicul derbi, eu zic însă că, în ultimii trei ani, CFR ar fi îndreptăţită să spună că joacă unicul derbi. Dar să-i lăsăm să joace unicul derbi de la Stalin încoace", a precizat oficialul giuleştean.

Dinu Gheorghe a comentat şi decizia Comisiei de Disciplină a LPF în cazul Andrei Cristea: "La noi se poate orice, mă şi mir că s-a revenit în cazul Andrei Cristea. S-a revenit datorită presiunii făcute de presă. Este meritul presei, aşa şi-au dat şi ei seama că râdea toată lumea, nu doar cei care vin la stadion, ci şi cei care merg dimineaţă la piaţă. A fost o eroare, este bine totuşi că au îndreptat-o şi că Andrei Cristea rămâne suspendat, cum era normal. Nu ştiu de ce doar o etapă, dar e bine şi aşa, decât deloc".

Membrii Comisiei de Disciplină, care au decis, iniţial, să nu-l suspende pe atacantul dinamovist Adrian Cristea după cartonaşul roşu primit în meciul cu Oţelul, au revenit asupra cazului şi au hotărât, joi, să-l sancţioneze pe jucător cu o etapă.

Partida Dinamo - Steaua va avea loc duminică, de la ora 20.30, în etapa a XI-a a Ligii I, când Rapid va întâlni formaţia Astra Ploieşti, vineri, de la ora 20.15.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici