Discursul lui Cristiano Ronaldo din vestiar, înainte de debutul cu Manchester United

Cristiano Ronaldo le-a ţinut un discurs entuziasmant noilor săi coechipieri de la Manchester United, înainte de debutul său, în partida cu Newcastle United, pentru a încerca să îi motiveze.

440 afișări
Imaginea articolului Discursul lui Cristiano Ronaldo din vestiar, înainte de debutul cu Manchester United

Discursul lui Cristiano Ronaldo din vestiar, înainte de debutul cu Manchester United

Ronaldo, oarecum previzibil, a avut un început excelent de nouă stagiune în culorile „dracilor roşii”, marcând două goluri, cu care United a obţinut o victorie categorică, cu 4-1, împotriva echipei lui Steve Bruce.

Se pare că sosirea lui Ronaldo la club a dat un impuls important echipei. Publicaţia The Sun a dezvăluit detaliile discursului ţinut de portughez înaintea meciului, discurs cu care a dorit să îşi motiveze coechipierii.

„M-am întors la Man Utd din două motive", a început Ronaldo. „Primul este pentru că iubesc clubul. Al doilea este că iubesc mentalitatea de învingător care se naşte în rândurile acestui club”.

„Nu m-am întors pentru a fi o majoretă. Dacă voi vreţi să reuşiţi, atunci am nevoie să iubiţi acest club din adâncul inimii voastre. Trebuie să mâncaţi, să dormiţi şi să luptaţi pentru acest club. Indiferent dacă jucaţi sau nu, trebuie să vă susţineţi coechipierii şi să daţi întotdeauna 100% pentru club”.

„Eu sunt aici pentru a câştiga şi nimic altceva. Victoriile ne aduc fericire. Eu vreau să fiu fericit, voi vreţi?".

După ce a primit aplauze din partea coechipierilor săi pentru discursul său, Ronaldo a continuat să îşi laude echipa şi i-a îndemnat să o ajute pe United să îşi revină din luptă cu mediocritatea.

El a adăugat: „Sunteţi cu toţii jucători extraordinari şi cred în voi, altfel nu m-aş fi întors. Fanii vă vor susţine, dacă veţi da tot ce aveţi mai bun. Vreau doar să creez o mentalitate de învingător, astfel încât atunci când mă voi retrage într-o zi, mentalitatea de învingător va rămâne, iar acest grup de jucători va domina fotbalul, aşa cum am făcut-o în trecut”.

„Voi da tot ce am mai bun pentru echipă, dar am nevoie şi de sprijinul vostru. Sunteţi pregătiţi să luptaţi? Sunteţi gata să lăsaţi totul pe teren?".

Impactul lui Ronaldo asupra echipei a fost dezvăluit anterior de Lee Grant, care a mărturisit pentru talkSPORT că toţi cei din echipă au ales să refuze desertul în vinerea dinaintea meciului, în încercarea de a urma stilul de viaţă sănătos al lui Ronaldo.

În mod clar, discursul a funcţionat pentru United, care s-a impus cu o victorie confortabilă cu 4-1, instalând-o în fruntea clasamentului Premier League, după patru etape.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici