Djokovic şi Nadal s-au calificat în optimi la Roland Garros. Cei doi se pot întâlni în semifinale

  • Novak Djokovic (1 ATP) şi Rafael Nadal (3 ATP) s-au calficat sâmbătă în optimile de finală ale Grand Slam-ului de la Roland Garros.
  • Ambii au câştigat cu 3-0 confruntările cu Ricardas Berankis şi Cameron Norrie.
  • Djokovic şi Nadal sunt pe partea superioară a tabloului şi se pot întâlni în semifinale.
157 afișări
Imaginea articolului Djokovic şi Nadal s-au calificat în optimi la Roland Garros. Cei doi se pot întâlni în semifinale

Liderul mondial Novak Djokovic l-a învins pe lituanianul Ricardas Berankis, într-o oră şi 34 de minute, cu 6-1, 6-4, 6-1. Sârbul a slăbit ritmul doar în setul doi, când a reuşit un singur break. Djokovic îl va întâlni în turul următor pe italianul Lorenzo Musetti (76 ATP).

Spaniolul Rafael Nadal, câştigător de 13 ori la Paris, a trecut de britanicul Cameron Norrie (45 ATP), tot în 3 seturi, 6-3, 6-3, 6-3, după două ore şi 8 minute de joc. Nadal a fost puţin pus la încercare când, în debutul setului doi, a pierdut două game-uri pe propriul serviciu. A revenit însă în forţă, în stilul său caracteristic, şi s-a impus fără să forţeze mai mult decât a fost necesar. În optimi, spaniolul îl va întâlni pe italianul de doar 19 ani, Jannik Sinner, numărul 19 mondial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici