Djokovici, în sferturile de finală ale US Open după o victorie în patru seturi

Liderul clasamentului mondial, sârbul Novak Djokovici, s-a calificat în sferturile de finală ale US Open, după ce l-a învins, duminică, pe tenismenul spaniol Roberto Bautista Agut, locul 23 ATP şi cap de serie numărul 23, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, 6-3.

252 afișări
Imaginea articolului Djokovici, în sferturile de finală ale US Open după o victorie în patru seturi

Djokovici, în sferturile de finală ale US Open după o victorie în patru seturi (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

În faza următoare, Djokovici va întâlni un alt spaniol, pe Feliciano Lopez, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 18, care l-a depăşit, în optimile de finală, pe italianul Fabio Fognini, locul 32 ATP şi cap de serie numărul 32, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), 6-1.

În celălalt sfert de finală de pe partea superioară a tabloului masculin de simplu se vor întâlni deţinătorul trofeului, croatul Marin Cilici, locul 9 ATP şi cap de serie numărul 9, şi francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 19.

Ultimele două partide din această fază vor fi stabilite după meciurile din optimi de luni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici