Doar egal pentru Mircea Lucescu în UEFA Europa League: Dinamo Kiev - Club Brugge 1-1

  • Dinamo Kiev a remizat joi seara pe teren propriu cu Club Brugge (1-1), în manşa tur a şaisprezecimilor de finală ale UEFA Europa League.
  • Formaţia condusă de românul Mircea Lucescu s-a putut bucura de prezenţa pe stadion a unui număr limitat de suporteri.
151 afișări
Imaginea articolului Doar egal pentru Mircea Lucescu în UEFA Europa League: Dinamo Kiev - Club Brugge 1-1

Sursa foto: profimedia

Dinamo Kiev a dominat prima repriză, mai ales la numărul de ocazii ratate, principalul artizan fiind Vitaliy Buyalsky, care a trimis de două ori cu capul mingea puţin peste bara transversală a porţii belgienilor.

După reluare, Buyalsky nu a mai ratat la prima ocazie ivită, în minutul 62, deschizând scorul cu un şut plasat în vinclu din marginea careului.

La doar 5 minute după gol, belgienii au egalat prin Brandon Mechele, care a reluat cu capul în poartă, din colţul careului mic, după o centrare venită din corner.

Nici una din cele două formaţii nu s-a mai apropiat periculos de poartă până la final, echipa lui Lucescu senior urmând să aibă o misiune dificilă în retrul de la Brugge, pentru a se califica în optimi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici