Doctor FC Utrecht: Starea lui Neşu se îmbunătăţeşte, dar nu se ştie dacă recuperarea lui va fi totală

Doctorul echipei FC Utrecht, Frank Hellemondt, a declarat că starea internaţionalului român Mihai Neşu se îmbunătăţeşte, urmând ca acesta să facă recuperarea la un centru specializat, dar nu se ştie dacă recuperarea lui va fi totală, informează site-ul oficial al clubului batav.

395 afișări
Imaginea articolului Doctor FC Utrecht: Starea lui Neşu se îmbunătăţeşte, dar nu se ştie dacă recuperarea lui va fi totală

Doctor FC Utrecht: Starea lui Neşu se îmbunătăţeşte, dar nu se ştie dacă recuperarea lui va fi totală (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"În fiecare zi progresează puţin, se îmbunătăţeşte starea lui. Şi asta e îmbucurător. Rămâne întrebarea cât de mult va merge cu recuperarea. Dar, oricât de mult mi-ar plăcea să fie totală, nu putem spune acum acest lucru", a spus Frank Hellemond.

Fundaşul Mihai Neşu, operat în urmă cu aproximativ o lună din cauza unei vertebre cervicale fracturate, îşi simte de vineri partea dreaptă a corpului.

El s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. Mihai Neşu, care nu se putea mişca de la gât în jos, a fost supus unei iClear datentervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici