Doi jucători de bază de la Bayern Munchen şi naţionala Germaniei au COVID-19

  • Manuel Neuer şi Leon Goretzka, jucători de bază la Bayern Munchen şi naţionala Germaniei, au fost depistaţi pozitiv la testul COVID-19.
  • Neuer, în vârstă de 36 de ani, şi Goretzka, în vârstă de 27 de ani, s-au izolat de restul echipei naţionale a Germaniei şi vor pleca de la hotelul echipei.
379 afișări
Imaginea articolului Doi jucători de bază de la Bayern Munchen şi naţionala Germaniei au COVID-19

Federaţia germană de fotbal a anunţat, de asemenea, că Oliver Baumann, de la Hoffenheim, a fost convocat ca portar înlocuitor, "orice alte completări ale lotului urmând să fie anunţate în cursul zilei".

Într-o declaraţie de miercuri se arată: "Leon Goretzka (27 de ani) şi Manuel Neuer (36 de ani) au fost depistaţi pozitiv la Coronavirus miercuri dimineaţă. Ambii jucători de la FC Bayern Munchen au intrat în izolare şi vor părăsi hotelul echipei. Din cauza unui test pozitiv la Coronavirus în cadrul cercurilor private ale unuia dintre jucători, echipa medicală a efectuat un test rapid de antigen la întreaga echipă naţională. Toţi membrii staff-ului tehnic şi ai echipei sunt obligaţi să facă un test negativ înainte de a călători. Contactele confirmate ale celor doi jucători vor fi testate zilnic".

Ulterior, Germania l-a convocat pe mijlocaşul Maximilian Arnold de la Wolfsburg, în timp ce Julian Brandt de la Borussia Dortmund a părăsit cantonamentul din cauza unei afecţiuni care nu este legată de virus, potrivit The Athletic.

Germania ocupă locul al doilea în grupa Ligii Naţiunilor şi se confruntă vineri cu Ungaria înainte de a se deplasa pe stadionul Wembley pentru a înfrunta Anglia lunea viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici