Doliu pentru Simona Halep: bunica ei a murit. Legătura pe vecie care o leagă de Maia

Simona Halep anunţă într-o postare pe Instagram că bunica ei, Maia, a murit.

620 afișări
Imaginea articolului Doliu pentru Simona Halep: bunica ei a murit. Legătura pe vecie care o leagă de Maia

Doliu pentru Simona Halep

Simona Halep susţine că bunica ei era cea mai puternică femeie pe care a cunoscut-o.

Jucătoarea de tenis, suspendată temporar din tenis, a publicat o poză în care apare alături de doi bunici ai ei, alături de mesajul: „Maia ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viaţa veşnică! Papule, ai grijă de ea!”.

Bunicul Simonei Halep, „Papu'”, a murit acum 6 ani, când jucătoarea de tenis era angrenată în turneul Indian Wells.

Sportiva poartă prenumele bunicii sale, care a crescut-o într-un cartier mărginaş din Constanţa. 

”Am crescut-o ca pe ochii din cap. O plimbam pe aici toată ziua cu căruciorul. Uite aici, la casa asta de vizavi, stătea unul, un român, şi îi spuneam să o lase să se joace la el la perete că e mai aproape şi o lăsa. Aici stătea toată ziua şi paca-paca. Când mă trezeam dimineaţa o găseam aici la peretele ăsta, bătea mingea de la patru ani”, povestea Simona Halep pentru jurnaliştii de la „Libertatea”, în august 2016. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simona halep,
doliu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici