Dorinel Munteanu a rămas fără laptop. Un bărbat i l-a furat din biroul său din sediul clubului Oţelul

Antrenorului echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, i-a fost furat un laptop din biroul său aflat în sediul administrativ al clubului, suspectul fiind un recidivist cercetat în mai multe dosare de furt, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Galaţi.

84 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu a rămas fără laptop. Un bărbat i l-a furat din biroul său din sediul clubului Oţelul

Dorinel Munteanu a rămas fără laptop. Un bărbat i l-a furat din biroul său din sediul clubului Oţelul (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici, a declarat că Dorinel Munteanu a anunţat Poliţia, vineri seară, în jurul orei 00.30, că i-a fost furat laptopul în valoare de 4.000 de lei din biroul lui, care nu era încuiat.

Tatulici a precizat că poliţiştii l-au identificat pe suspect, acesta fiind un bărbat în vârstă de 43 de ani, recidivist, care are la activ mai multe furturi.

Conform sursei citate, bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

Reprezentantul Poliţiei a mai spus că laptopul antrenorului Oţelul nu a fost recuperat, autorul furtului spunându-le anchetatorilor că l-a vândut unei persoane necunoscute.

Bărbatul şi-a explicat gestul, spunând că era în stare de ebrietate în momentul faptei. Se pare că acesta a reuşit să intre în sediul clubului odată cu staful tehnic al echipei Astra, înaintea partidei Oţelul Galaţi - Astra Ploieşti, care s-a desfăşurat vineri seară, în cadrul etapei a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici