Dorinel Munteanu: Am obţinut trei puncte foarte importante pentru noi

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, marţi, că Oţelul Galaţi a obţinut trei puncte extrem de importante în meciul cu Astra Ploieşti, scor 3-2, în etapa a XV-a a Ligii I, şi că speră ca problemele financiare cu care se confruntă gruparea gălăţeană să fie rezolvate până la pauza competiţională.

17 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Am obţinut trei puncte foarte importante pentru noi

Dorinel Munteanu: Am obţinut trei puncte foarte importante pentru noi (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Au fost trei puncte foarte importante pentru noi. Îmi doresc ca echipa să joace meci de meci cum a făcut-o astăzi. Chiar dacă trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar, jucătorii au dat dovadă de caracter. Sper ca până la finalul turului, această problemă financiară să se remedieze, pentru că urmează pauza competiţională şi jucătorii vor pleca în vacanţă...", a spus Dorinel Munteanu.

La rândul său, directorul general al clubului Oţelul, Marius Stan, a declarat că echipa pregătită de Dorinel Munteanu a obţinut o victorie norocoasă, dar binevenită. "Sunt fericit că echipa a crezut până în ultimul minut în victorie. Jucătorii au dat dovadă de caracter şi sper ca situaţia financiară să fie îmbunătăţită în scurt timp. Am făcut spectacol de 1 decembrie, pentru români", a mai spus Stan.

De partea cealaltă, antrenorul echipei Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat că echipa sa a plătit tribut greşelilor din apărare. "Am făcut o primă repriză proastă, dar în partea a doua am intrat în joc şi am reuşit să egalăm de fiecare dată când am fost conduşi. Din păcate, greşelile pe care le-am făcut în defensivă ne-au costat şi am pierdut pe finalul meciului", a spus Napoli.

Echipa Oţelul Galaţi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), formaţia Astra Ploieşti, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici